O Nama ;)

Vrtić Magic Kids je novootvoreni, namenski projektovan vrtić za decu uzrasta od 1-7 god. Verifikovan od strane

Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Nalazimo se na Opštini Voždovac, u mirnom delu naselja Jajinci,

u blizini Spomen Parka Jajinci, u ulici Bulevar JNA 133. 

Vrtić poseduje parking mesta sa obe strane ulice, ograđeno dvorište, video nadzor. Boravišni prostor koji se prostire na 240m2 opremljen je

sa puno ljubavi i pažnje u cilju pre svega bezbednosti i što prijatnijeg boravka dece.

Magic Kids je vrtić koji raste zajedno sa decom, prati njihov razvoj i potrebe, inspiriše, podstiče na istraživanje i komunikaciju. Mesto gde

se poštuju sloboda govora i izbora, otvorenost i jednakost. Mi verujemo u bezgraničnost dečijih mogućnosti za pravilan i pozitivan rast i razvoj. Znamo da svako dete ima sposobnost da se oseti srećno i uspešno. Zato želimo da podelimo naša znanja i prenesemo iskustva,

kako bismo pomogli malim ljudima da ostanu srećni.

 

Naš zadatak je da svakom detetu omogućimo uslove da prepozna sopstvene kapacitete i da u njih veruje; da stvorimo okruženje u kom se dete oseća voljeno i uči da voli, u kome je poštovano i uči da poštuje sebe i druge. Svakom detetu pristupamo sa pažnjom i uverenjem da je ličnost za sebe, sa jedinstvenim potrebama, sposobnostima i razvojnim karakteristikama. Verujemo da je svako dete posebno i neponovljivo biće i zato mu pružamo individualno usmeren i ličan pristup. 

Ishrana dece u vrtiću je nutritivno uravnotežena i izbalansirana. U saradnji sa nutricionistom, obroci se pripremaju od kvalitetnih i odabranih namirnica koje su važne za pravilan rast i razvoj dečijeg organizma. Deci su tokom dnevnog boravka u vrtiću obezbeđena dva glavna obroka (doručak i ručak), jedna slatko/slana užina, kao i dve voćne užine.   

Pravilna ishrana predstavlja jedan od temelja fizičkog razvoja deteta. Kvalitet nutritivnog unosa utiče, kako na rast i razvoj organizma, tako i na njegov celokupan zdravstveni status. Iz tog razloga nam je jako važna redovna i uravnotežena ishrana dece. Takođe nam je važno da još od ranog uzrasta usmerimo decu i pomognemo im da razviju samostalnost i zdrave navike u ishrani koje će im poslužiti kao dobar osnov za dalji razvoj.

Roditelji se u svakom trenutku mogu informisati o jelovniku preko panoa koji se nalazi u vrtiću ili preko našeg sajta na stranici Jelovnik.

Magic Kids nije samo mesto gde se odrasta, uči i sprema za neki budući život, već je i magično društvo istraživača i pustolova.

Ovde se živi detinjstvo, stiču znanja i sposobnosti koja su deci korisna i vredna, kako danas, tako i za sto godina. 

Zaposleni ;)

Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, pošaljite nam Vaš CV, sa naznakom "Zaposlenje" na:

vrticmagickids@gmail.com

Naš tim čine visokoobrazovani nastavnici i posvećeni stručnjaci različitih usmerenja, čija znanja,

veštine i profesionalna iskustva doprinose kvalitetnom i sardžajnom boravku

dece u vrtiću "Magic Kids".

Bojana.png
SANDRA.PNG
Kristina _20200123132650.png
BILJA.PNG
BISERKA.PNG
Milica.png

Kristina Živković

Osnivač / Direktor

Bojana Grković

Medicinska sestra - Vaspitač

Biserka Živković

Higijeničarka

Sonja Todosijević

Vaspitač

Milica Arsenović

Medicinska sestra

vaspitač /pedijatrijska sestra

Marija Živkov

Vaspitač

 

Oglasna tabla

PUMK_LK_OGLAS_ZA_VASPITAČA.jpg