top of page

O Nama ;)

Vrtić Magic Kids je novootvoreni, namenski projektovan vrtić za decu uzrasta od 1-7 god. Verifikovan od strane

Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Nalazimo se na Opštini Voždovac, u mirnom delu naselja Jajinci,

u blizini Spomen Parka Jajinci, u ulici Bulevar JNA 133. 

Vrtić poseduje parking mesta sa obe strane ulice, ograđeno dvorište, video nadzor. Boravišni prostor koji se prostire na 240m2 opremljen je

sa puno ljubavi i pažnje u cilju pre svega bezbednosti i što prijatnijeg boravka dece.

Magic Kids je vrtić koji raste zajedno sa decom, prati njihov razvoj i potrebe, inspiriše, podstiče na istraživanje i komunikaciju. Mesto gde

se poštuju sloboda govora i izbora, otvorenost i jednakost. Mi verujemo u bezgraničnost dečijih mogućnosti za pravilan i pozitivan rast i razvoj. Znamo da svako dete ima sposobnost da se oseti srećno i uspešno. Zato želimo da podelimo naša znanja i prenesemo iskustva,

kako bismo pomogli malim ljudima da ostanu srećni.

 

Naš zadatak je da svakom detetu omogućimo uslove da prepozna sopstvene kapacitete i da u njih veruje; da stvorimo okruženje u kom se dete oseća voljeno i uči da voli, u kome je poštovano i uči da poštuje sebe i druge. Svakom detetu pristupamo sa pažnjom i uverenjem da je ličnost za sebe, sa jedinstvenim potrebama, sposobnostima i razvojnim karakteristikama. Verujemo da je svako dete posebno i neponovljivo biće i zato mu pružamo individualno usmeren i ličan pristup. 

Ishrana dece u vrtiću je nutritivno uravnotežena i izbalansirana. U saradnji sa nutricionistom, obroci se pripremaju od kvalitetnih i odabranih namirnica koje su važne za pravilan rast i razvoj dečijeg organizma. Deci su tokom dnevnog boravka u vrtiću obezbeđena dva glavna obroka (doručak i ručak), jedna slatko/slana užina, kao i dve voćne užine.   

Pravilna ishrana predstavlja jedan od temelja fizičkog razvoja deteta. Kvalitet nutritivnog unosa utiče, kako na rast i razvoj organizma, tako i na njegov celokupan zdravstveni status. Iz tog razloga nam je jako važna redovna i uravnotežena ishrana dece. Takođe nam je važno da još od ranog uzrasta usmerimo decu i pomognemo im da razviju samostalnost i zdrave navike u ishrani koje će im poslužiti kao dobar osnov za dalji razvoj.

Roditelji se u svakom trenutku mogu informisati o jelovniku preko panoa koji se nalazi u vrtiću ili preko našeg sajta na stranici Jelovnik.

Magic Kids nije samo mesto gde se odrasta, uči i sprema za neki budući život, već je i magično društvo istraživača i pustolova.

Ovde se živi detinjstvo, stiču znanja i sposobnosti koja su deci korisna i vredna, kako danas, tako i za sto godina. 

Zaposleni ;)

Naš tim čine visokoobrazovani nastavnici i posvećeni stručnjaci različitih usmerenja, čija znanja, veštine i profesionalna iskustva doprinose kvalitetnom i sardžajnom boravku dece u vrtiću "Magic Kids".

IMG_0780.heic

KRISTINA ŽIVKOVIĆ

Direktor

e5dd811d-abbe-4804-9bdf-20ee3f0ebc4d.JPG

MILICA ARSENOVIĆ

Med.sestra vaspitač - Ped.sestra

IMG_0335.jpg

LJILJANA ANDRIĆ

Pomoćno osoblje

Decak sa kosom komacan1.png

.Sportski klub Sunce

IMG_3516.JPG

TEODORA VESIĆ

Medicinska sestra vaspitač

IMG_0941.JPG

TEODORA RADULOVIĆ

Vaspitač

pedagog.jpg

ANKICA ŽIKIĆ

Pedagog - spoljni saradnik

30571749_965851830232945_2427695771181645824_n.jpg

Ketering Kapetanova Kuhinja

IMG_3504_edited.jpg

VESNA SUBOTIĆ

Medicinska sestra vaspitač

Decak sa kosom komacan1.png
Decak sa kosom komacan1.png

JELENA ŠLJIVIĆ

Defektolog

592176936b32615c2ab72fef.png

Engleski

Zaposleni
Oglasna tabla
bottom of page